Buklo

NED-interieurvormgeving ontmoet Buklo

NED-interieurvormgeving heeft een bezoek gebracht aan de nieuwe showroom van Buklo in Woerden. Deze frisse en jonge onderneming biedt klanten in alle sectoren natuurlijke en duurzame wand- en vloeroplossingen.

Buklo bestaat uit Marnix Klomp en Johannes Budding. Deze laatste is zeker geen onbekende voor NED-interieurvormgeving. In het verleden is er al vele malen succesvol samengewerkt in het realiseren van prachtige keramische wand- en vloerafwerkingen.
Buklo heeft een bijzonder en uitgebreid assortiment samengesteld, maar custom made is natuurlijk ook altijd mogelijk. De aanvulling met bamboe afwerkingen maakt de collectie compleet.

Bezoek BukloNa een enthousiast ontvangst bekijken we de showroom en vertellen de heren vol passie over hun producten, maar ook zeker over hun werkwijze. Het persoonlijke contact met de klanten en het transparant samenwerken met verschillende partijen voor het beste resultaat is een belangrijke basis voor het succes. De showroom zelf oogt fris en informeel. Er is voldoende ruimte om een selectie van het assortiment te laten zien. Bovenal is de showroom flexibel waardoor voor elke opdrachtgever gemakkelijk een aantal proefopstellingen kunnen worden neergelegd.

Wat ons betreft is Buklo een succesvolle combinatie van kennis, ervaring, passie voor het vak en een compleet assortiment. NED-interieurvormgeving kijkt dan ook uit naar onze eerste samenwerking.

Wie: Buklo
Wat: Leverancier wand- en vloerafwerkingen
Waar: Klompenmakersweg 2, Woerden