Impressie Designdistrict, Zaandam

Design District Zaandam

Gezellig en ongedwongen

We kennen de beurs in Kortrijk, woonbeurs in Amsterdam en natuurlijk Milaan, maar de gezellige ongedwongen sfeer in Design District Zaandam hebben ze geen van allen.

Designdistrict, Zaandam

Op het schitterende Hembrugterrein in Zaandam hebben we ons een dag lang ondergedompeld in de wereld van interieurdesign. We zien oude bekenden maar ook leuke nieuwe dingen.  De beurs is ruim opgezet en bestaat uit twee hallen met stands. Hier vinden we ontwerpers en tal van leveranciers van onder andere meubels, verlichting, stoffering, tegels en badkameraccessoires.

Met de minishuttleservice was er ook nog een offsite programma te bezoeken. Uiteraard hebben we hier aan deelgenomen en zo kwamen we in de showroom van Zuiver terecht en brachten we een bezoekje aan Loods 5. Waar de Vormhelden samen met een aantal andere fabrikanten hun nieuwste producten toonden.

Een dag vol inspiratie!

Impressie Designdistrict, Zaandam Impressie Designdistrict, Zaandam Impressie Designdistrict, Zaandam Impressie Designdistrict, Zaandam Impressie Designdistrict, Zaandam Impressie Designdistrict, Zaandam Impressie Designdistrict, Zaandam Impressie Designdistrict, Zaandam

 

Showroom Zuiver, Designdistrict ZaandamShowroom Zuiver, Designdistrict ZaandamShowroom Zuiver, Designdistrict Zaandam Showroom Zuiver, Designdistrict Zaandam

En niet te vergeten, de prachtige locatie

Hembrugterrein, Zaandam Hembrugterrein, Zaandam Hembrugterrein, Zaandam

Wat: Design District Zaandam
Waar: Hembrugterrein Zaandam
Wanneer: 21, 22 en 23 mei 2014